Δάπεδα ασφαλείας

Τα δάπεδα ασφαλείας της Helesi παράγονται από το προϊόν ανακύκλωσης ελαστικών στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κομοτηνή.

Οι αντικραδασμικές και ηχομονωτικές ιδιότητεςτου προσφέρουν προστασία από τραυματισμούς, από πτώσεις και από χτυπήματα και δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό για τα παιδιά.

Αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο ελαστικό σε κόκκους και μίγμα πολυουρεθάνης, καθιστώντας το ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα εύκολο στην κοπή και ευέλικτο στην διαμόρφωση του χώρου. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθαρίζεται εύκολα και αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τοποθετούνται εύκολα πάνω σε καλά πατημένο χώμα αφού εγκιβωτιστούν με χαμηλό τσιμεντένιο τοιχίο καθώς επίσης και σε λεία επιφάνεια τσιμέντου χρησιμοποιώντας κόλλα πολυουρεθάνης.

            

Παράγεται σε πλάκες 1000x1000cm, 500x1000cm και 500x500cm σε χρώμα κεραμιδί, πράσινο και μαύρο. Το πάχος των πλακιδίων είναι 4 cm.

Τα ελαστικά δάπεδα ασφαλείας της helesi είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΝ 1177.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολικές εγκαταστάσεις, χώρους άθλησης, σχολικά πάρκα, πλατείες, αυλές σπιτιών, κήπους και πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής.


Δείτε φωτογραφίες από τη δουλειά μας εδώ !!